İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Hadımköy Anadolu Lisesi

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuz öğrencileri ile okul panosu hazırlanarak  öğrencilere seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gerçekleştirmiş olduğumuz programda emeği geçen kıymetli öğretmenlerimiz ve programda yer alan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Yabancı Dil Kulübü etkinliğimizde öğrencilerimizle dil becerilerimizi geliştirdik. Katılımınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından farkındalığı oluşturmak adına  "Bilim ve Teknoloji Haftası" konulu pano hazırlanmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizde kitap okuma bilincinin oluşturulması ve geliştirilmesi amacıyla, her hafta çarşamba günleri belirlenen saatlerde  okulumuzdaki tüm çalışanlarımızla birlikte kitap okuma saati etkinliğini başlatıyoruz.

“Siz sıradanlıktan kaybolmaya başlamışken kurtarıcınız kitaplar olur.”

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında öğrencilerimiz ile Hadımköy Şehitliğini ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Arda ERDOĞAN, Karate Kyokushin dalında Türkiye 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz kitap okuma kulübü öğrencileri ile Cengiz AYTMATOV' un "ELVEDA GÜLSARI" isimli kitabın tahlilini, Zafer KESKİN, Güleren BALKAN ve Eda ŞAHİN hocalarımız rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.

"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir." Hadis-i Şerif

Değerler Kulübü öncülüğünde okulumuz öğrencileriyle birlikte bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz"Ramazan Kolisi Projesi" ni tamamlayarak otuz sekiz öğrenciye ulaştırdık. Projemize katkı sağlayan bütün öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz kütüphanesinde öğrencilerimiz ile e- twinning projesi ortağımız olan Makedon öğrenciler ile zoom uygulaması üzerinden  "Hayalımdeki Meslek ve Gelecekte Teknolojinin Mesleklere Etkisi" konulu çevrimiçi konuşma etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u anma günü adına programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen Edebiyat Öğretmenlerimiz Nagihan ERAT, Ersin Gürbey ÖZDAMAR ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Safahat' tan Şiir Okuma Yarışması İlçe birincisi öğrencimiz Pınar BAŞPINAR ve Maziden Atiye Şiir Okuma Yarışmasında İlçe ikincisi öğrencimiz Egemen ŞENTÜRK olmuştur. Öğrencilerimizi ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimz Serap TAŞKIN' ı tebrik eder, emeklerinden  dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul kütüphanemize yaptıkları katkılardan dolayı Borusan Kocabıyık Vakfına teşekkürlerimizi sunarız.