İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Hadımköy Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuzda 28.09.2023 tarihinde saat: 10.00' da deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı 04.09.2023 tarihinde saat 10.30' da konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Yeni eğitim ve öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Eyl

Zaferin tarih sahnesine çıktığı 30 Ağustos'u coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ve Silah Arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Zeynep DEMİRKOL isimli öğrencimiz, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında eşit ağırlık puan türünde Türkiye 2053. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yıl sonu Kurul Toplantısını tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 17 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılsonu Karne Törenini gerçekleştirdik. Okul Biirincisi Nisa Nur Demirel' i

12. Sınıflar Biriincisi Zeynep DEMİRKOL' u

11. Sınıflar Birincisi Zeynep İrem BALIKÇI' yı

10. Sınıflar Birincisi Dilara Nur YILMAZ ' ı

9. Sınıflar Birincisi Arşın ALTİNTAŞ' ı tebrik eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte Balat (Bulgar Kilisesi, Fener Rum Patrikhanesi) gezisi düzenledik.

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM

"Merhamet etmeyene merhamet edilmez."  (Hadis-i Şerif)

Hz. Muhammed'in (sav) hadisleri ışığında bu haftaki etkinliğimizde okulumuz öğrencileri ile merhamet ve yardımseverliğe dair kısa video izledik.

Unutmayalım!  "Affeden affedilir. Rahmet edene rahmet edilir. Merhamet olmazsa fazilet kuru bir kelimedir. " (Hz. Ali)

Haz

Değerli Jürilerimiz, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz.

Yarı Finale Kalanlar:

Yağmur İkbal AKTAŞ

Buğlem BAY

Gül Melis SARI

Melis OSMANOĞLU

Muhammed Yüşa KÖKSAL

Şeyma SÖĞÜTLÜ

Haz

Çatalca Elbasan köyündeki Biyomimetik merkezinde ikinci eğitimimizi gerçekleştirdik.