İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Hadımköy Anadolu Lisesi

Gizem İŞBİLİR - Okul Müdürü

1986 İstanbul doğumlu olan Gizem İŞBİLİR, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden, 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Ortaöğretim Alan Öğretmenliğinden mezun olmuştur. 2023 yılında Aydın Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında Tezli Yüksek Lisans Programını tamamlamıştır.

2015-2020 yılları arasında Halil Akkanat Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcılığı, 2020 yılında Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı görevi yaptıktan sonra 04 Eylül 2020 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlardan hizmet içi eğitimlere, sertifikalı eğitimlere, sempozyumlara ve Mesleki Eğitim konusunda düzenlenen eğitimlere katılmış ve aktif görev almıştır.

1 çocuk annesi olan Gizem İŞBİLİR, İngilizce bilmektedir.